FAGLIGHEDEN ER VIGTIG

Jeg stiller store krav til mig selv og har derfor taget en æresgrad i dyreadfærd fra University of Lincoln, England. Her arbejder nogle er verdens førende indenfor dyreadfærd og dyrevelfærd bl.a. Prof. Daniel Mills og Dr. Helen Zulch. Udover at undervise, undersøger de årsager, funktioner og løsninger på en række adfærdsproblemer og har bl.a. udviklet D.A.P (dog appeasing pheromone), Feliway, Lyd CD og spejl til heste.
Samtidig følger jeg fortsat med i den nyeste forskning indenfor nye behandlingsteknikker og træningsmetoder så du kan være sikker på at de metoder og teknikker jeg benytter er dokumenteret effektive.

KONTAKT:

Adfærdsklinikken
v. Linda Thustrup-Olsen
BSc (hons), Adfærdskonsulent

kontakt@adfkl.dk

UDDANNELSE OG ERFARING:

Jeg har altid haft en stor interesse for dyr og deres adfærd, både på et personligt og fagligt plan. Jeg færdiggjorde min BSc (hons) fra University of Lincoln i 2010, hvor mit afsluttende speciale omhandlede hundens sociale indlæringsevner.
Samtidig med mine studier, har jeg assisteret ved en række adfærdskonsultationer samt været medhjælper ved det certificerede Puppy School (hvalpeskole) i to år. Derudover har jeg været med i opstarten af "Cat Behaviour Described", som er et forskningsprojekt, der søger at beskrive og vise kattens adfærd i tekst og billeder.

Linda Thustrup-Olsen